Zoeken

 

Wilt u uw schip verkopen?

Dan zit u bij Jachtwerf Oost helemaal goed.

 

Verkoop van uw jacht is vaak een emotionele zaak. Uiteraard kunt u proberen zelf uw schip te verkopen, maar hierbij moet u er rekening mee houden dat u veel tijd, energie en geld moet investeren. Het voordeel van uitbesteden is dat u niet zelf aan geïnteresseerden uw schip moet tonen, steeds weer dezelfde vragen moet beantwoorden en aan moet horen dat uw schip veel te duur is.

 

Wij wachten niet af maar zullen volop voor u adverteren! Dit doen we langs verschillende wegen. Jachtwerf Oost zal het schip te koop aanbieden op diverse websites o.a. op jachtwerfoost.nl, botentekoop.nl, vaarkrant.nl, tweedehands.net,!!! marktplaza.nl, marktnet.nl, speurders.nl, botenbank.nl en youtube.com (indien film aanwezig van schip).
Verder zal het schip op de volgende buitenlandse websites worden aangeboden, scanboat.com, boats.com, cosasdebarcos.com. Ook komt het schip in de verkoopvitrine van Jachtwerf Oost te hangen. De eerste twee maanden krijgt u bij ons een gratis ligplaats. Tevens houden we voor u een oogje in het zeil en zorgen we er voor dat het schip schoon is en blijft.

 

Uw schip is een kostbaar bezit dat u in handen geeft van een vreemde, een zaak van vertrouwen dus. Voor ons is het een normale zaak om deze verantwoordelijkheid op ons te nemen en zo goed mogelijk op uw bezit te passen.
 

Kortom: Een potentiële koper kan gewoonweg niet om uw schip heen! Indien u een goed onderhouden jacht heeft en wilt uw schip verkopen vanuit het hart van Friesland, dan kunt u onderstaand formulier invullen. Het liefst ontvangen wij hierbij ook een foto van uw schip, zodat wij hiervan een goed beeld kunnen krijgen. Daarna zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen.

 

Ga hier naar onze Oostvaarder Occasions

Jachtverkoop