Zoeken

Rigid Inflatable Boat

MX 290 RIB

De Nimarine MX 290 RIB (Rigid Inflatable Boat) garandeert een snelle en stabiele vaart. De naadloze dubbel gelaagde lichtgewicht rompconstructie van glasvezel van deze robuuste RIB biedt ongekende stevigheid en duurzaamheid. De tubes van de 

Nimarine MX 290 RIB zijn van hetzelfde heavy duty 3-laags PVC doek als de andere modellen uit de reeks.

 

MX 410 RIB

De Nimarine 410 RIB (Rigid Inflatable Boat) is door zijn lage gewicht makkelijk trailerbaar en uitgerust met een robuuste polyester romp voor een stabiele en comfortabele vaart onder alle omstandigheden. Tevens is dit model voorzien van drie ruime waterdichte opbergcompartimenten en een zelflozende kuip. De stijlvolle stuurconsole met comfortabele ruit biedt bovendien ruimte voor een legio aan accessoires. De Nimarine MX 410 RIB kan naar keuze uitgevoerd worden met diverse buitenboordmotoren t/m 50 pk en wordt standaard afgeleverd inclusief stuurconsole, een uitgebreide kussenset en maar liefst 2 jaar fabrieksgarantie.

 

MX 310 RIB met opvouwbare bodem

De innovatieve MX 310 RIB met opvouwbare bodem combineert de voordelen van een opvouwbare boot met de sublieme vaareigenschappen van een boot met harde bodem. Hierdoor is de Nimarine MX 310 RIB niet alleen gemakkelijk te vervoeren, maar ook zeer compact op te slaan. Dankzij de robuuste polyester romp biedt de MX 310 RIB bovendien een stabiele en koersvaste vaart.


Het afwerkingsniveau van de MX 310 RIB is zeer hoog en tot de complete standaarduitrusting behoort onder meer een extra verstevigde spiegel, roestvrijstalen davitsogen en stevige handgrepen langszij. Ook een draagtas, een voetpomp, een manometer, een reparatiekit en peddels worden standaard meegeleverd.

Voor het brede scala Nimarine-rubberboten zijn ook diverse Nimarine-buitenboordmotoren leverbaar, met vermogens van 2 t/m 11 kW (2,5 t/m 15 pk) tegen aantrekkelijke prijzen.

De MX 310 RIB is verkrijgbaar voor prijzen vanaf 1.499 euro en net als alle andere Nimarine-rubberboten voorzien van twee jaar fabrieksgarantie.

 

  • Roestvrijstalen davitsogen
  • Een grijplijn rondom de boot
  • Een metalen spiegelplaat,
  • Een bankje en een set peddels.
  • Een voetpomp
  • Een draagtas
  • Een reparatiekit

Specificaties RIB MX 290 / 310 / 410

 

MAXIMAAL AANTAL PERSONEN: 
4 / 4 / 3,5 


MAXIMAAL TOTAALGEWICHT (kg): 
500 / 400 / 730

TOTALE LENGTE (cm): 
288 / 310 / 405


TOTALE BREEDTE (cm): 
164 / 150 / 191

 

LEEGGEWICHT (kg): 

48 / 62,5 / 143
  

Prijs:  

MX290 € 1.349,-

MX310 € 1.499,- 

MX410 € 4.999,-

 

 

 

 

 

 

 

Standaarduitrusting

Nimarine boten & Suzuki motor combinaties worden standaard zeer compleet afgeleverd, zodat u direct het water op kan om te genieten!  

Pomp

 


 

Voetpomp: 
Opblazen en leegpompen van uw Nimarine is een fluitje van een cent dankzij de bijgeleverde krachtige voetpomp.

 
Draagtas

 


 

Opbergtas: 
U kunt uw Nimarine gemakkelijk opbergen en transporteren in de bijgeleverde opbergtas. Deze is zo geconstrueerd dat uw boot in perfecte conditie blijft.

 
Sleepoog  


Sleepoog: 
Elke Suzumar is voorzien van een stevig sleepoog aan de voorzijde, zodat u uw Nimarine gemakkelijk kunt aanmeren en zekeren. 

 

 

 

  

Peddel  


Peddelbevestiging: 
Elke Nimarine wordt standaard afgeleverd met een set peddels. De stevige inklapbare peddelbevestigingen aan weerszijden maken uw Nimarine ook uitstekend geschikt als roeiboot in bijvoorbeeld zeer ondiep water. 
Handgreep  


Handgrepen: 
Op het land is uw Nimarine eenvoudig te verplaatsen door middel van stevige handgrepen. In de boot kunt u zich stevig vasthouden aan de rondom aanwezige grijplijn.  

 

Loosplug  


Loosplug: 
Regen- of spatwater kan tijdens het varen door middel van de loosplug snel worden afgevoerd, zodat de bodem droog blijft en meer grip biedt.


 

 

 

Davitsoog  


Davitsogen: 
Door de robuuste roestvrijstalen davistogen kunt u uw Nimarine veilig en snel uit het water takelen. De ogen zijn zo geplaatst dat de boot altijd in balans hangt.

 

 

  

Garantie: 
Op uw Nimarine rubberboot ontvangt u maar liefst 2 jaar garantie voor onbezorgd vaarplezier.

 

 

 

Regelmatig hebben wij een wisselend aanbod van zeer scherpe aanbiedingen.

Voor actuele prijzen verzoeken wij u contact met ons op te nemen


                                                                   Terug naar Nimarine Rubberboten