Zoeken

Suzuki DF2.5

Nog meer gebruiksgemak 

Wanneer de DF2.5 van de boot is losgekoppeld, is hij licht en gemakkelijk hanteerbaar door de grote handgreep. Deze is gemonteerd aan de achterkant van de motor wat het kantelen vereenvoudigd. De motor is afhankelijk van de situatie in vier verschillende posities te trimmen. 

 

Ergonomisch ontwerp bevordert de  gebruiksvriendelijkheid

Een buitenboordmotor die ontworpen is met als uitgangspunt gebruiksvriendelijkheid, is een motor die u meer van uw tijd op het water laat genieten. Door de gashendel te verwerken in de stuurknuppel wordt het bedienen vanuit verschillende zitposities aanzienlijk vergemakkelijkt. Een bijzonder groot voordeel is dat de motor 360 graden draaibaar is, waardoor het manoeuvreren in smallere slootjes geen probleem vormt. De motor is mede door de waterkoeling stil en rustig. De betrouwbaarheid op langere termijn wordt hiermee gewaarborgd. De 1 liter brandstoftank garandeert bovendien langdurig vaarplezier.

 

Milieuvriendelijk en zuinig

Suzuki’s 4-takt technologie haalt meer uit een tank benzine dan elke vergelijkbare 2-takt motor. 4-Takt is een zeer schone vorm van verbranding, zo schoon dat deze met gemak voldoet aan de strengste wereldwijde emissienormen.

 

Ergonomisch ontwerp bevordert de  gebruiksvriendelijkheid

Een buitenboordmotor die ontworpen is met als uitgangspunt gebruiksvriendelijkheid, is een motor die u meer van uw tijd op het water laat genieten. Door de gashendel te verwerken in de

stuurknuppel wordt het bedienen vanuit verschillende zitposities aanzienlijk vergemakkelijkt. Een bijzonder groot voordeel is dat de motor 360 graden draaibaar is, waardoor het manoeuvreren in smallere slootjes geen probleem vormt. De motor is mede door de waterkoeling stil en rustig. De betrouwbaarheid op langere termijn wordt hiermee gewaarborgd. De 1 liter brandstoftank garandeert bovendien langdurig vaarplezier.

 

 

Motorype:

4-takt  


Vermogen aan de schroefas:

2.5pk 


Cilinderopstelling:


Cilinderinhoud:

68 cm3 


Aandrijfaslengte:

S: 381 mm

L: 508 mm

 

Prijs:

€ 869,- (DF2.5)

€ 869,- (DF2.5L)

Regelmatig hebben wij een wisselend aanbod van zeer scherpe aanbiedingen.

Voor actuele prijzen verzoeken wij u contact met ons op te nemen

Terug naar overzicht