Jachtwerf Oost

BellenMailen
Oostvaarder 1200 MS

Oostvaarder 1200 MS

De Oostvaarder 1200 MS is het eerste model dat vanaf de kielbalk opnieuw ontwikkeld is in samenwerking met Jan Visser Yachtdesign. De Oostvaarder 1200 MS is een knikspant kotterjacht met een lange doorlopende kiel, die aan de achterzijde uitloopt in een zware roerhak. Met de scherpe waaiersteven en het sterk geveegde achtervlak is het schip gebouwd om zich makkelijk door het water te verplaatsen. Zowel varend op de motor als onder zeil beschikt de Oostvaarder 1200 MS over uitstekende vaareigenschappen.

Print Friendly, PDF & Email
Lees meer

Oostvaarder 1200 AK

Nadat Jachtwerf Oost onlangs de “Oostvaarder 1200 Motorsailer” introduceerde, volgt nu de nieuwe “Oostvaarder 1200 AK”. Deze nieuwe Oostvaarder is wederom in samenwerking met Jan Visser Yacht Design uit Sneek vanaf de kielbalk opnieuw ontwikkeld, maar heeft de uitstraling van de authentieke Oostvaarder behouden.

Print Friendly, PDF & Email
Lees meer
Oostvaarder 1200 AK
Oostvaarder 1100 OK

Oostvaarder 1100 OK

Het ontwerp van de zeewaardige Oostvaarder 1200 MS heeft voor de 1100 OK model gestaan. De nieuwe generatie Oostvaarder Kotterjachten is qua ontwerp sterk aan elkaar verwant. Ook de Oostvaarder 1100 OK is een knikspant kotterjacht met fraaie waaiersteven en het gekende geveegde achtervlak, gebouwd om het water te doorsnijden en gemakkelijk weer los te laten. Achter het herkenbare uiterlijk van de 1100 OK schuilt een ultramodern jacht dat tot in de kleinste details beproefd is. De CE-B certificering staat voor veiligheid en zeewaardigheid.

Deze nieuwe elf meter versie, is wederom vanaf de kielbalk opnieuw ontwikkeld in samenwerking met Jan Visser Yachtdesign uit Sneek. Het schip is voor twee personen ontworpen, maar een eventuele tweede vaste slaapplaats behoort tot de mogelijkheden. Ook dit schip wordt CE type B gecertificeerd en wordt zeer compleet uitgerust waarbij inspraak van de toekomstige eigenaar nog volop mogelijk is.

Print Friendly, PDF & Email
Lees meer

Interesse? Bel nu!

Bel