Wanneer
Personen
Periode

Alle boten te huur

Bootverhuur Friesland bij Jachtwerf Oost in Akkrum

In het gezellige watersportdorp Akkrum vindt u onze jachthaven met eigen werkplaats. Sinds een aantal jaren verhuren wij naast de verkoop van onze Oostvaarders en andere boten ook luxe motorjachten. Bij ons huurt u een motorboot die geschikt is voor 2 tot 10 personen. Onze vloot is zeer divers: van een handzame motorboot voor een klein gezelschap tot een luxe motorjacht met verschillende slaaphutten voor een groter gezelschap. Al onze boten worden door ons zelf onderhouden zodat u altijd met vertrouwen onze haven uitvaart voor een comfortabele en ontspannen vakantie op het water. Als u op zoek bent naar een yachtcharter in Friesland, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Boek uw boot voor een vaarvakantie en ontdek het zelf!

Botenverhuur en onderhoud onder één dak

Jachtwerf Oost in Akkrum, een trotse familieondernemening, heeft een eigen onderhouds- en servicewerkplaats, waar de motorboten stuk voor stuk zeer goed onderhouden worden. Zo gaat u altijd het water op met een motorjacht die uitstekend in orde is. Daarnaast streven wij naar perfectie als het gaat om de uitstraling van onze boten. Schoon, fris en zonder gebreken, dat is de kwaliteit waar wij voor gaan!

Bootverhuur Akkrum - de ideale plek om een boot te huren in Friesland, Drenthe en Overijssel

Tussen Sneek, Heerenveen, Drachten en Leeuwarden ligt Jachtwerf Oost. Vanuit onze haven kunt u echt alle kanten op. Ontdek de Friese meren en binnenwateren, het IJsselmeer of zet koers naar een van de historische Friese dorpen en steden. Proef van de bedrijvigheid in watersportstad Sneek, breng de nacht door aan een steiger midden in de weilanden of ontdek één van de vele gezellige kleine haventjes die deze mooie provincie rijk is. Er gaat een wereld voor u open want er is veel natuurschoon ontdekken én gezelligheid te beleven in het mooie Friesland, Drenthe, Overijssel en Groningen. En het genieten gaat verder dan alleen de omgeving.

Boot huren in Friesland zonder vaarbewijs

Onze boten zijn allemaal te huur zonder vaarbewijs. Voordat u afvaart leggen wij u uit hoe het ‘reilt en zeilt’ aan boord van de door u gehuurde motorboot. U vertrekt dus met een korte instructie als u het water op gaat met een boot van Jachtwerf Oost. Als u daarnaast behoefte heeft aan iets meer oefening en instructie, dan bieden wij een aantal vaartrainingen aan.

Tijdens een vaartraining komen verschillende aspecten van het varen met een motorjacht aan bod, zoals manoeuvreren, aanleggen en we geven uitleg over de belangrijkste vaarregels. U kunt kiezen uit vaartrainingen van 2, 3 of 8 uur, afhankelijk van uw vaarervaring. Reserveer uw vaarinstructie bij uw boeking, zodat u vol vertrouwen aan uw vaarvakantie kunt beginnen.

Motorboot huren

Daarom huurt u een boot bij Jachtwerf Oost

Geen vaarbewijs nodig

Bij ons heeft u geen vaarbewijs nodig om te genieten van een ontspannen vaarvakantie in Friesland. Onze ruime boten bieden alle comfort voor het hele gezin. En maakt u zich geen zorgen over uw vaarervaring; we bieden uitgebreide vaarinstructies aan om ervoor te zorgen dat u met vertrouwen het water op kunt gaan.

Centraal in Friesland

Jachtwerf Oost vindt u midden in Friesland in het watersportdorp Akkrum. Vanaf onze centraal gelegen jachthaven ligt heel Friesland, Overijssel en Drenthe klaar om ontdekt te worden.

Prachtige vaarroutes

Vanuit onze haven in Akkrum bent u met een van onze ruime motorjachten zo op het IJsselmeer en kunt u gemakkelijk richting de verschillende Friese meren varen. Heeft u vragen over vaarroutes? Vraag het ons gerust.