Ultramodern en zeewaardig kotterjacht

Ook de Oostvaarder 1100 OK is een knikspant kotterjacht met een opvallend fraai waaiersteven aan de voorkant en een geveegd achtervlak. Deze ontwerpelementen zijn zorgvuldig gekozen om het water moeiteloos te doorklieven en de weerstand tot een minimum te beperken. En weinig weerstand is soepeler varen! Achter het herkenbare uiterlijk van de 1100 OK schuilt een ultramodern jacht dat tot in de kleinste details uitgedacht is. Met CE-B certificering staat veiligheid en zeewaardigheid voorop, zodat u met vertrouwen op pad kunt.

Zeer compleet uitgeruste boot kopen

Deze nieuwe 11-meter versie van onze "Oostvaarder" is in samenwerking met Jan Visser Yachtdesign uit Sneek vanaf de kielbalk opnieuw ontwikkeld. Het model van de 1200 Motorsailer heeft als basis gediend voor deze boot. Hoewel de Oostvaarder 1100 OK is ontworpen voor twee personen, kan het worden aangepast om twee extra vaste slaapplaatsen te creëren. Het schip wordt zeer compleet uitgerust, waarbij we graag rekening houden met uw voorkeuren voor de inrichting. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden om uw nieuwe boot naar uw wensen uit te voeren.

Tijdloos ontwerp uitgevoerd met open kuip

Met deze open kuip versie van de Oostvaarder blijft u nauw verbonden met het water en bent u beschut tegen de weersinvloeden. Dit motorjacht wordt in eigen beheer gebouwd op onze jachtwerf in Akkrum. Kom langs voor een rondleiding op de werf en een persoonlijk gesprek om uw wensen te bespreken.

Interesse? Neem contact op!

Het interieur van uw nieuwe boot naar wens ingericht

Het moderne interieur van de Oostvaarder met open kuip weerspiegelt het karakter van Jachtwerf Oost: modern en vooruitstrevend. Of u nu de voorkeur geeft aan eiken- of notenhout, stoffen bekleding of tapijt op de vloer, wij doen er alles aan om aan uw wensen tegemoet te komen. Samen met u bespreken we graag de mogelijkheden om het interieur volledig naar uw wensen te creëren.

Specificaties

 • Technische gegevens
  Bouwer: Jachtwerf Oost
  Ontwerper: Jan Visser Yachtdesign
  CE catogorie: B
  Boottype: Kotterjacht
  Rompvorm: Knikspant
  Type kiel: Langskiel
  Lengte romp: 11,25 meter
  Lengte waterlijn: 9,52 meter
  Breedte over alles: 3,95 meter
  Breedte op spant: 3,80 meter
  Diepgang: 1,05 meter
  Kruiphoogte: 2,80 meter
  Ballast: 1000 kg
  Aantal slaapplaatsen: 2-6
  Stahoogte: 2,05 meter
  Brandstoftank: 515 liter
  Watertank rvs: 380 liter
  Vuilwatertank rvs: 200 liter
  Breedte gangboorden: 45 cm
  Zeiloppervlak: 5 m2
  Waterverplaatsing: 12,5 ton
  Opbouw en dekken: 4 mm
  Romp: 5 mm
  Onderkant scheg: 10 mm
  Fundatie motor: 20 mm
  Spanten: 50 x 6 mm
  Dekspanten: 50 x 6 mm
  Spantafstand romp: 40 cm
  Spantafstand daken: 30 cm
  Vloerleggers: 50 x 50 x 5 mm
  Gasbun: 2 x 5 kg propaan

   

 • Motorgegevens
  Merk: Yanmar
  Type: 4JH4-MHTE
  Vermogen: 75 pk
  Cilinders: 4
  Dynamo: 70 Ampère
  Scatra koppeling: Aquadrive
  Watergesmeerde rvs schroefas: 35 mm
  Propellor: 4-bladsschroef

Unieke boten met een hoogstaand vaargenot

Ervaar het plezier van varen op unieke Oostvaarder kotterjachten. Met hun traditionele ontwerp, voorzien van een stevige stuursalon en opvallende boeg, zijn ze ware blikvangers op het water. Ontdek zelf de unieke vaarervaring die onze Oostvaarders bieden. Heeft u advies nodig over welke Oostvaarder het beste past bij uw wensen en (vaar-)behoeften? We helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Neem contact op