Wanneer
Personen
Periode

Alle motorboten te huur

Comfortabel op vakantie met een motorboot

De vloot van Jachtwerf Oost is met zorg samengesteld. Met drie generaties kennis en ervaring als basis, kiezen wij alleen de beste motorboten en kruizers voor onze verhuurvloot. In onze verhuurhaven liggen boten van onder andere de Drait, Hemmes, Nowee en Holiday. Omdat we ook geregeld zelf op pad gaan met onze boten, kennen we ze van binnen en van buiten. Onze ervaringen en tips delen we vervolgens graag met u tijdens een persoonlijke overdracht in onze jachthaven.

Zowel technisch gezien als op het gebied van comfort, staat kwaliteit bij ons bovenaan. Onze motorjachten zijn voorzien van een boeg- en hekschroef en diepte- en snelheidsmeters voor een groot vaargemak en het beste comfort. Maar ook de andere voorzieningen aan boord zorgen voor een onvergetelijke vaarervaring. Zoals een ruim zwemplateau om een frisse duik te nemen en een gezellige rondzit op het achterdek met een verwarmde tent voor extra comfort.

Als u kiest voor een boot met verwarming aan boord, dan kunt u hiermee het hele seizoen varen, ook met wat mindere weersomstandigheden. Genieten van een zonsondergang in een behaaglijk warme achtertent op de dek met uitzicht over de uitgestrekte weilanden….. Ziet u zichzelf al zitten? In uw luxe motorboot vindt u een goed uitgeruste keuken om net als thuis uw maaltijden te kunnen bereiden en een gezellige dinette om samen te genieten van uw ontbijt, lunch en diner. Aan boord zijn voldoende sanitaire voorzieningen en comfortabele bedden, zodat u van alle gemakken voorzien bent en ook als u met een groter gezelschap vaart, voldoende privacy heeft tijdens uw vakantie.

Ons team zorgt ervoor dat onze boten stuk voor stuk schoon en technisch in orde voor u klaar liggen. Dat doen wij in eigen beheer en in onze eigen werkplaats. Hier verzorgen wij jaarlijks naast de verhuur van motorboten, het onderhoud van onze eigen vloot, refits en onderhoud van vele andere boten.

Boot huren in Friesland: het ultieme vakantiegevoel op het water

Of het nu voor een paar dagen of een paar weken is, met een motorboot, jacht of kruiser gaat u altijd comfortabel op vakantie. Alles is aan boord aanwezig om uw verblijf zo prettig mogelijk te maken. Ook kunt u bij ons extra’s bij uw boot huren in Friesland om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Onze luxe motorjachten zijn geschikt voor zowel een klein gezelschap als voor grotere groepen. Voor gezinnen met kinderen, familie of vriendengroepen.

Past het niet allemaal op één boot? Soms biedt het huren van meer dan één motorjacht uitkomst! Bekijk ons totaaloverzicht beschikbaarheid of neem voor meer informatie contact op en vraag naar de mogelijkheden. Wij denken graag met u mee om uw vaarervaring tot een succes te maken!

Op vaarvakantie in Nederland zonder vaarbewijs met een gehuurde motorboot

Onze boten en luxe jachten zijn allemaal te huur zonder vaarbewijs. Voor vertrek ontvangt u van ons een korte uitleg op de motorboot die u huurt zodat u weet hoe de boot werkt. We kunnen dan verschillende vaartips met u delen zodat u goed voorbereid en met een gerust hart kunt gaan varen. Als u de behoefte heeft aan iets meer oefening en instructie, dan helpen wij u ook graag. We bieden hiervoor vaartrainingen aan waarbij verschillende aspecten van het varen met een motorjacht aan bod komen, zoals manoeuvreren, aanleggen en de vaarregels. U kunt kiezen voor een 2,3 of 8 uur durende vaartraining. Goed voorbereid op pad, daar helpen wij u graag bij!

Boot huren Friesland - met een rubberboot of andere extra’s

Als u gaat varen met een van onze motorboten, dan kunt u ook kiezen voor het bijhuren van een rubberboot met motor. Niet alleen erg leuk voor meevarende kinderen, maar ook voor uzelf om bijvoorbeeld even een boodschap te doen in een haven als u voor anker ligt. Bijzondere plekjes ontdekken tussen het riet, die niet bereikbaar zijn met een motorboot is wel mogelijk met een bijbootje met motor. Het geeft net even dat stukje extra flexibiliteit en vrijheid om alles te halen uit uw vaarvakantie! En kinderen vinden het natuurlijk ook geweldig om te varen met een rubberbootje. Even zelf een ijsje halen in de haven, hoe stoer is dat? Naast een bijboot kunt u nog andere extra’s kiezen zoals het bijboeken van beddengoed, handdoeken en/of een keukenpakket. Dat scheelt inpakken en was bij thuiskomst. Op naar een zorgeloze vakantie op het water.

Huur een luxe motorboot om Friesland, Drenthe of Overijssel te ontdekken

Of u er nu voor kiest om een weekend een kruiser te huren of om drie weken te varen, er is voldoende te zien en te beleven in Friesland en daarbuiten. Vanuit onze centraal gelegen haven in Akkrum, kunt u alle kanten op. Er zijn verschillende vaarroutes die u leiden langs de mooiste plekjes, bezienswaardigheden en gezellige dorpen en stadjes. Neem eens een kijkje op het starteiland in het Sneekermeer, vaar naar Kameleondorp Terherne of steek de provinciegrens over richting de prachtige vaargebieden in provincies Drenthe, Groningen of Overijssel. Voor de stoere zeemannen en -vrouwen onder ons is ook varen op de Waddenzee naar de Waddeneilanden een mogelijkheid. U bepaalt de koers!

Overnachten kan in een van de vele havens op uw route, maar elke motorboot heeft ook een eigen Marrekrite wimpel waarmee u kosteloos gebruik kunt maken van de mooiste aanlegplaatsen midden in de natuur. Wakker worden met de geur van verse broodjes in de haven of juist met een uitzicht op de koeien in het weiland; het kan allemaal tijdens een vakantie op het water. Onderweg is er veel te zien en te beleven, ook voor kinderen. Van gezellige havens met een speeltuin tot een interessant museum, terrassen en ijssalons op de route en tal van (water)dieren om te spotten met een verrekijker. Niemand hoeft zich een moment te vervelen tijdens uw vaarvakantie.

Motorboot huren

Daarom huurt u een boot bij Jachtwerf Oost

Geen vaarbewijs nodig

Bij ons heeft u geen vaarbewijs nodig om te genieten van een ontspannen vaarvakantie in Friesland. Onze ruime boten bieden alle comfort voor het hele gezin. En maakt u zich geen zorgen over uw vaarervaring; we bieden uitgebreide vaarinstructies aan om ervoor te zorgen dat u met vertrouwen het water op kunt gaan.

Centraal in Friesland

Jachtwerf Oost vindt u midden in Friesland in het watersportdorp Akkrum. Vanaf onze centraal gelegen jachthaven ligt heel Friesland, Overijssel en Drenthe klaar om ontdekt te worden.

Prachtige vaarroutes

Vanuit onze haven in Akkrum bent u met een van onze ruime motorjachten zo op het IJsselmeer en kunt u gemakkelijk richting de verschillende Friese meren varen. Heeft u vragen over vaarroutes? Vraag het ons gerust.