Luxe stalen motorjacht - varen in hotelsfeer

Met een lengte van 12,9 meter biedt “Us Schipp” ruimte aan 2 tot 7 personen. Daarmee is deze Drait Deluxe 42 de ideale motorboot voor een stel, gezin of vriendengroep. Het interieur is licht en ruim, met drie slaaphutten en zes vaste slaapplaatsen. De strakke, lichte en ruime inrichting maakt dat u zich waant in een hotelkamer.

Aan boord overheerst een gevoel van ruimte en rust. Dit is echt in vele opzichten een fijn motorjacht om een weekend, midweek, week of langer mee te gaan varen. Doordat er aan boord voldoende sanitaire voorzieningen zijn en de inrichting ruim is opgezet, wordt maximale privacy ervaren. Het comfort van thuis is hier tijdens een vakantie zonder problemen te combineren met het leven op het water!

Dit schip huren

Drait Deluxe 42: een lust voor het oog én voorzien van technische innovaties

De Drait Deluxe 42 is met haar strakke lijnen niet alleen een lust voor het oog, maar ook een genot om mee te varen. Als de kans zich voordoet trekken we er zelf ook graag op uit met dit motorjacht. De krachtige en stille Volvo Penta motor van 180 pk zorgt voor een prettige, soepele vaart, zelfs op grotere wateren zoals het IJsselmeer of de Waddenzee. Uitgerust met een geavanceerd navigatiepakket inclusief kaartplotter, marifoon en AIS locatiesysteem vaart deze motorboot moeiteloos naar uw gewenste bestemming. Aanleggen gaat eenvoudig met de stuurautomaat met elektronische motorbediening en de boeg- en hekschroef. Maar ook voor anker gaan is geen probleem met de elektrische ankerlier. Deze boot is voorzien van vele technische gemakken en dat betekent een ontspannen vakantie!

Comfortabel en luxe varen in alle weersomstandigheden

Op het ruime achterdek, uitgerust met een mooie Flexiteak vloer en een comfortabele rondzit, is het van de ochtendzon tot de avondsterren genieten van het prachtige uitzicht. Geen last van de wind, felle zon of regen tijdens uw vaartocht dankzij de afsluitbare XXL dektent. Met centrale verwarming aan boord maken de weersomstandigheden niet meer uit; het is op dit luxe motorjacht altijd comfortabel vertoeven en warm.

Drait motorjacht “Us Schipp” - een droomschip voor een vaarvakantie, ervaar het zelf!

Verschillende klanten hebben ons afgelopen vaarseizoen laten weten “Us Schipp” echt als een droomschip te ervaren. De boekingen voor het nieuwe seizoen staan dan ook alweer in de agenda, want velen vonden hun vakantie op deze motorjacht voor herhaling vatbaar. Wilt u dit seizoen ook in stijl varen? Boek nu uw vakantie aan boord van de Drait Deluxe 42 bij Jachtwerf Oost in Akkrum en ervaar het zelf! 

Voor meer informatie over deze boot kunt u altijd contact met ons opnemen. Bij onze veelgestelde vragen vindt u het antwoord op veel vragen over het huren van een boot bij Jachtwerf Oost.

Bekijk Drait DeLuxe 42