Jachtmakelaar in Friesland

Wilt u uw boot verkopen en bent u op zoek naar professionele jachtbemiddeling? Dan zit u bij Jachtwerf Oost in Friesland helemaal goed!

Het verkopen van een boot is vaak een emotionele zaak. Uiteraard kunt u proberen zelf uw jacht te verkopen, maar hierbij moet u er rekening mee houden dat u veel tijd, energie en geld moet investeren. Het voordeel van uitbesteden is dat u uw boot niet zelf aan geïnteresseerden hoeft te tonen. Zo hoeft u niet steeds weer dezelfde vragen te beantwoorden en hoeft u niet telkens te horen dat uw boot veel te duur is.

Aanbod boten te koop

Ik wil mijn boot verkopen

Wij wachten niet af maar zullen volop voor u adverteren! Dit doen we langs verschillende wegen. Jachtwerf Oost zal de boot te koop aanbieden op diverse websites o.a. op jachtwerfoost.nl, hiswa.nl, botentekoop.nl, vaarkrant.nl, tweedehands.net, marktplaza.nl, marktnet.nl, speurders.nl, botenbank.nl en youtube.com indien er een video aanwezig is van uw boot.

Verder zal het schip op de volgende buitenlandse websites worden aangeboden, scanboat.com, boats.com, cosasdebarcos.com. Ook komt het schip in de verkoopvitrine van Jachtwerf Oost te hangen. De eerste twee maanden krijgt u bij ons een gratis ligplaats. Tevens houden we voor u een oogje in het zeil en zorgen we er voor dat het schip schoon is en blijft.

Bemiddeling/inkoop van boten

Andere grote voordelen van onze jachtbemiddeling service zijn dat wij ook boten inkopen en u de mogelijkheid bieden om uw boot in te ruilen. Door het aanbieden van deze diensten zijn wij in staat om uw schip nog sneller te verkopen en kunt u kosten besparen en dubbele lasten voorkomen.

Jachtbemiddeling vanuit het hart van Friesland

Uw boot is een kostbaar bezit dat u in handen geeft van een vreemde, een zaak van vertrouwen dus. Voor ons is het een normale zaak om deze verantwoordelijkheid op ons te nemen en zo goed mogelijk op uw bezit te passen.

Kortom: Een potentiële koper kan gewoonweg niet om uw boot heen! Indien u een goed onderhouden jacht heeft en uw boot wilt verkopen vanuit het hart van Friesland, dan kunt u contact met ons opnemen. Het liefst ontvangen wij hierbij ook een foto van uw schip, zodat wij hiervan een goed beeld kunnen krijgen. Daarna zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen om uw wensen met u te bespreken.

Neem contact op