Oostvaarder 1200 MS

De Oostvaarder 1200 MS is het eerste model dat vanaf de kielbalk opnieuw ontwikkeld is in samenwerking met Jan Visser Yachtdesign. De Oostvaarder 1200 MS is een knikspant kotterjacht met een lange doorlopende kiel, die aan de achterzijde uitloopt in een zware roerhak.

Meer over deze boot

Oostvaarder 1200 AK

Nadat Jachtwerf Oost onlangs de “Oostvaarder 1200 Motorsailer” introduceerde, volgt nu de nieuwe “Oostvaarder 1200 AK”. Deze nieuwe Oostvaarder is wederom in samenwerking met Jan Visser Yacht Design uit Sneek vanaf de kielbalk opnieuw ontwikkeld, maar heeft de uitstraling van de authentieke Oostvaarder behouden.

Meer over deze boot

Oostvaarder 1100 OK

Het ontwerp van de zeewaardige Oostvaarder 1200 MS heeft voor de 1100 OK model gestaan. De nieuwe generatie Oostvaarder Kotterjachten zijn qua ontwerp sterk aan elkaar verwant. Ook de Oostvaarder 1100 OK is een knikspant kotterjacht met fraaie waaiersteven en het gekende geveegde achtervlak, gebouwd om het water te doorsnijden en gemakkelijk weer los te laten.

Meer over deze boot

Oostvaarder 900 Hybride

Af en toe komt er een uniek jacht op de markt, waarin moderne technieken op een verrassende manier zijn ondergebracht, zoals deze aluminium Oostvaarder met een hybride aandrijving. Afhankelijk van de snelheid kan op het accupakket tot 10 uur elektrisch worden gevaren.

Meer over deze boot

Unieke boten met een hoogstaand vaargenot

Dankzij de traditionele vormgeving met de robuuste stuursalon en uitwaaierende steven, is een “Oostvaarder Kotterjacht”  een ervaren reisgenoot, met hoogstaand vaargenot. Oostvaarder Kotterjachten zijn unieke schepen, die een uniek span vormen met hun eigenaren.

Neem contact op