Wanneer
Personen
Periode

Alle boten te huur

vanaf €735.00 p.w.

Bavaria 34-2 4-6 personen

2 - 6 personen Zeilboot huren? Als u op zoek bent naar een ruim en comfortabel familieschip waarmee u ook nog eens sportief kan zeilen is onze Bavaria 34-2 een goede keus. Met zijn boegschroef, wielbesturing, rolgrootzeil, rolgenua en zijn wendbaarheid is het schip makkelijk te varen. Zaken als een Raymarine Touchscreen kaartplotter, stuurautomaat, snelheid-, diepte- en windmeter is het schip makkelijk te bedienen en zal het varen nog prettiger maken. Met zijn geringe diepgang van 1.35 mtr kunt u er ook goed op de Friese binnenwateren mee zeilen. Het schip is uitgerust voor 4 personen waarbij de mogelijkheid bestaat om een 5e en 6e slaapplaats te creëren in de ruime salon. Aan comfort en luxe geen gebrek, verwarming, warm water, complete keuken waaronder een kooktoestel en oven zijn aanwezig. Verder is het schip uitgerust met zeer comfortabele en dikke matrassen. Met de Bleu Tooth radio speelt u de hele vakantie uw eigen muziek, verder zijn er diverse USB aansluitingen en 230V WCD aanwezig. Vanaf onze ligplaats uit Midden Friesland vaart u zo de Friese meren op of kunt u naar het IJsselmeer of de Waddenzee. Noordzee op aanvraag. U kunt bij ons de auto parkeren. Verder zijn er goede sanitaire voorzieningen en is er naastgelegen een kampeerplaats aanwezig. Deze Bavaria 34 is zeer goed onderhouden schip en wordt pas vanaf seizoen 2020 voor het eerst verhuurd. Wij verhuren volgens Hiswa huurcontract en Hiswa huurvoorwaarden.
Meer info Boot huren

Daarom huurt u een boot bij Jachtwerf Oost

Geen vaarbewijs nodig

Onze boten hebben genoeg ruimte om comfortabel met een gezin op te verblijven en voor geen van onze jachten is een vaarbewijs vereist.

Centraal in Friesland

Jachtwerf Oost is gelegen in het midden van Friesland in het gezellige watersportdorp Akkrum. Vanaf de verhuurlocatie ligt heel Friesland klaar om ontdekt te worden.

Prachtige vaarroutes

Vanaf de Friese meren bent u ook zo op het IJsselmeer en is de Waddenzee ook gemakkelijk te bevaren. Wilt u de Noordzee op dan is dat in overleg mogelijk.